Tats & DJs Episod 1 – DJ Jena Red
February 12, 2018
0

Astazi punem jos primul episod din alta mica “rubrica” si anume “Tats & DJs”. Motivul? Pentru multi dintre DJi despre care ne place si pe care ii admiram (si chiar unii dintre noi), tatuajele merg mana in mana cu muzica: inca un mod foarte personal de-a se exprima. 

Noua ni se par cool, mai ales ca tatuajele unor DJ cunoscuti, sunt printre tatuajele cerute in saloanele din toata lumea.

Prima din playlist-ul nostru este DJ Jena Red din Los Angeles, Cali. Majoritatea tatuajelor pe care le are sunt facute la Inked si este pasionata de tatuajele inspirate din cultura japoneza. Se trage dintr o familie de muzicieni, tatal ei canta la vioara muzica clasica, iar ea a fost pasionata de catre muzica celor de la Beatles inca din copilarie, desi il adora totodata si pe Tupac.

A inceput sa invarta placile inca de cand era in colegiu iar stilul muzical pe care il abordeaza este, normal, open format. A ajuns printre cei trei finalisti din competitia Mc Donald Flavour Battle Competition si pune muzica in toate cluburile faimoase din U.S.A. si din toata lumea.
 
DJ Jena Red, nu se lasa invinsa cu una cu doua si ne declara urmatoarele:

“I have had so many reservations about DJ’ing. It’s not a stable job, there are no guarantees it is not a 9 to 5, it is a male dominated industry and the list goes on. There are so many reasons why I could have decided to not pursue DJ’ing, but I knew that I loved it and I wanted!”https://instagram.com/jenared