fbpx

5 cover-uri romanesti despre care nu stiai (Recomandate de DJ Antenna)

Virgil Iantu – Praf de Stele

Desi piesa originala are si varianta acustica interpretata de Vita de Vie, albumul lui Virgil Iantu, unde puteti asculta cover-uri geniale facute intr-o combiatie de Frank Sinatra si Michael Buble, are aceasta varianta delicioasa. Apropo, albumul lui Virgil se intituleaza “Ieri si azi” si merita ascultat. Pentru mine cea mai buna piesa de acolo este “Ce bine ca esti”.

 

Byron – Perfect

Reinterpretarea pe care o aduc Byron piesei Perfect semnata de Timpuri Noi ii da o noua dimensiune si o noua calmitate. Mie mi-a ramas in urechi acum mult timp cand am ascultat-o pe Guerrilla la Bogdan Serban. Recunosc ca pe aceasta ocazie am cautat albumul ce poarta acelasi nume si trebuie ascultat.

 

Oana Catalina Chitu – Vrei sa ne-ntalnim sambata seara

Cantata original de catre Jean Moscopol, piesa asta preschimbata in blues ma unge la suflet si ma mangaie de la pavilion pana la nervii auditivi.

 

The Gypsy Cuban Project – Zaraza

Daca se ai nevoie de ceva exotic in viata ta, baga o ureche aici. Desi mi-ar fi placut sa fie desprinsa complet de contextul autohton, reinterpretarea de mai jos a fost manuita de Damian Draghici pe undeva prin Havana.

Ca o mini completare, cred ca ar fi fost marfa sa se fi lansat reinterpretarea pieselor din mainstream-ul romanesc reinterpretat de catre Mandinga. Din nefericire nu cred ca o sa apucam sa le auzim. Ever.

 

DIRTY SHIRT – CĂLUŞARII

O sa spargem putin partea linistita si placuta a cover-urilor si intram intr-o zona Nu-Metal. Neaparat de ascultat pe stream sau live formatia asta. E fix ce iti trebuie daca vrei ca Limp Bizkit sa cante hore, sarbe, tiganeasca sau poate niste ceardaş unguresc.

0 responses on "5 cover-uri romanesti despre care nu stiai (Recomandate de DJ Antenna)"

Leave a Message

Adresa ta de email nu va fi publicată.

TheDJ on Facebook

Contact

top
X