fbpx

Cum am ajuns sa fac scratch-uri in vitrina la Diverta pe Lipscani alaturi de DJ Christian Thomson.

Acum ceva timp am avut ocazia inedita de a face scratch-uri din vitrina magazinului “Diverta” de pe Lipscani, magazin proaspat deschis in centrul vechi. La invitatia celor de la Skullcandy Romania am fost alaturi de Christian Thomson care a avut un DJ-set cu personalitate.

L-am rugat sa ne spuna cateva cuvinte despre experienta de acolo.

Am mixat si dansat 2 ore pentru Nemtoaice, Englezoaice, Olandeze, Africane, Moldoveni, Ardeleni, Olteni, cam pentru toata tara, mai pe scurt, in Centrul Vechi.Am ramas uimit de cat de placut au reactionat oamenii in timpul setului meu. Inseamna foarte mult pentru mine ca am reusit sa ii scot pe unii oameni cu capul din telefoane, iar pe altii sa reusesc chiar sa ii anim si sa ii fac sa danseze pe ritmurile mele electro!😇

Pentru o clipa m-am simtit exact ca un DJ mare care pune pe MainStage la festivalurile din intreaga lume si se bucura de toata emotia si atentia pozitiva a crowd-ului, in cazul meu trecatorii petrecareti din Centrul Vechi. 

As vrea sa le multumesc in special prietenilor mei care au dansat 2 ore in frig pe setul meu, oamenilor care mă sustin si care au facut acest live set posibil : DJ Undoo, DJ Antenna, Cristina (Film), Vlad (Film), Claudia (Poze).

Sper sa ne vedem la cat mai multe concerte, festivaluri, cluburi, rave-uri.. PETRECERI !!!

Aici posti vedea si asculta setul lui. Enjoy!

iunie 11, 2019

0 responses on "Cum am ajuns sa fac scratch-uri in vitrina la Diverta pe Lipscani alaturi de DJ Christian Thomson."

Leave a Message

Adresa ta de email nu va fi publicată.

TheDJ on Facebook

Contact

top
X