Unicul curs de DJ online de pe piața Românească

Învață împreună cu DJ Undoo mixing sau scratch-ing

Perioada aceasta ți-a dat peste cap planurile, dar totuși ai mai mult timp liber? Profită de el și nu mai freca discul de pomană!

Haide să învățăm împreună bazele artei care te poate face DJ. Totul din confortul casei tale, într-un mediu sigur, în care noi îți servim, în dish-uri bine dozate, porțiile de informație și motivație de care ai nevoie.

Ești într-o situație asemănătoare?

Ți-ai luat echipament, dar se strânge praful pe el pentru că nu știi de unde să începi sau nu ai motivația necesară?

Vrei să te apuci de DJ-ing și nu știi care sunt primii pași pe care îi ai de făcut?

Ai începe de acum să înveți, dar vrei să faci asta într-un mediu sigur?

Soluția ideală pentru tine este un Mentor

Noi avem soluția. Iar ea se numește DJ Undoo – un om pregătit să te ajute și să te susțină în acest drum nou pe care vrei să îl parcurgi. Iar generațiile pe care deja le-a format sunt cea mai frumoasă garanție pedagogică pe care un mentor le poate avea.

Fie că:

  • ești începător și vrei să înveți să mixezi (să faci DJ seturi)
  • vrei să înveți să faci scratch-uri (Turntablism)
  • te-ai apucat de ceva timp și ai ajuns la un nivel intermediar, dar te simți blocat

Ședințele “One To One Lessons Live cu DJ Undoo pe Zoom” te vor ajuta să îți atingi obiectivele.

Dacă ai deja echipamentul sau urmeaza să îl iei și vrei să înveți arta DJ-ing-ului din confortul casei tale, alături de îndrumarea lui DJ Undoo de la distanță, ai două opțiuni, în funcție de nevoile si dorințele tale:

  • Daca ești începător, poți alege cursurile integrale de 8 sedinte în care înveți tot ce e nevoie pentru a construi un DJ set (Cursul de mixing) sau a dobândi abilitățile și tehnicile de baza din arta scratch-uri-lor (Cursul de Scratch)
  • Daca ești deja mai avansat si vrei să iei doar câteva ședințe individuale, DJ Undoo te poate ajuta și îndruma în situațiile specifice pe care le întâmpini

De ce cu DJ Undoo?

Încă din anul 2013, DJ Undoo ține training-uri, cursuri și workshop-uri de-a lungul cărora a pregătit și antrenat zeci de cursanți. Întreaga sa experiență ca trainer poate fi văzută aici: https://www.thedj.ro/despre-noi/

Ce vei învăța și cum mai exact

Vei învăța atât tehnicile fundamentele, cât și să cunoști și să recunoști echipamentele pe care poți lucra

  • Vei primi și urma o programă completă cu toate informațiile necesare, care este adaptată nevoilor tale
  • Vei fi îndrumat și asistat la fiecare pas de către DJ Undoo
  • Vei avea parte de suportul său pe întreaga durată a cursurilor

Pasii de parcurs la cursul de mixing

Pasii de parcurs la cursul de scratching

Ce zic foști cursanți

Am început să cochetez cu DJ-ala pentru că ascultam prea mult rap și trecusem recent pe chestii electronice, și când asculți prea multă muzică parcă îți vine și ție să pui degetul să...Read more

Dan Feodot (Nonamesofar)

0

Când m-am hotărât că vreau să învăț cum să pun muzică și să aflu ce înseamnă să devii DJ, am știut că vreau să lucrez cu cel mai bun. Și asta am făcut! După căutările...Read more

Emil Rengle

0

"Să fiu sincer, de DJ Undoo am auzit prin octombrie 2014 după ce am văzut proiectul Artskul. Personal l-am cunoscut la workshopul de la Summerwell unde dom' profesor ne-a "introdus" in arta...Read more

Ionel Constantinescu (18 ani, Ploiești)

0

Detalii și costuri

Dacă vrei să pornim împreună pe acest drum, îți recomand să începem cu un prim curs de 8 ședințe. Fiecare ședință ține câte două ore, timp în care vom învăța și ne vom asigura că îți îndeplinești obiectivul – acela de a deveni DJ.

Costul pentru acest pachet este de 1900 RON, care poate fi plătit în două rate (prima la început, a doua la jumătatea cursurilor). De asemenea, primești bonus și o sesiune de 45 de minute de consultanță gratuită la începutul cursurilor. Aceasta ne va ajuta să ne cunoaștem mai bine, să îți înțelegem obiectivele și să îți răspundem la primele tale întrebări.

Iar, dacă vrei să găsim împreună cele mai bune soluții pentru o situație specifică de care te lovești, costul pentru o ședință individuală este de 120 RON. Aceasta durează o oră, formatul său fiind adaptat în funcție de problema pe care vrei să o rezolvăm.

Locuri limitate

Oferta de curs prezentată este una limitată, valabilă doar în această perioadă de distanțare socială. Știm cât de greu este să vrei să înveți și să nu ai posibilitate de a face asta. Dar împreună vom trece și peste această perioadă.

Iar pentru cei care doresc să apeleze la ședințele individuale, acestea se pot acorda unui număr maxim de 5 cursanți pe săptămână. Nu-ți lăsa pasiunea să aștepte, locurile sunt limitate.

DA! Sunt gata să încep!

Visul tău nu acceptă scuze. Și, împreună, putem să îți transformăm visul într-o realitate pe care cei din jur de-abia așteaptă să o audă.

Ai încredere în tine și ai încredere în noi. Pentru mai multe detalii, sună-ne la 0721 705 578.

Din cauza covid-19, urmatoarele cursuri se pot face utilizand platforma Zoom

X