Despre Noi

thedj.ro – școala de DJ | mixing și scratch | București

Ofera cursuri de DJ, workshop-uri, training 1 la 1 și accesul la o comunitate de entuziaști ai muzicii. Aduce acces și educatie in arta DJing-ului cu traineri specializati, curriculum și “Know How” complet , customizat pe nevoile cursantilor și echipamente de ultima generatie.

theDJ a luat naștere in 2014 dupa colaborarea dintre Artskul și DJ Undoo din 2013, ocazie cu care s-au intalnit și cu Ruky si Antenna iar din Ianuarie 2016 theDJ are 2 traineri noi alaturi de DJ Undoo.


dj_antenna

DJ ANTENNA este un party rocker în adevăratul sens al cuvântului. 

I se mai spune “The Entertainment Machine” pentru că este show în carne şi oase. 

Plin de energie şi cu o arie muzicală bogată, ANTENNA te va surprinde şi te pune în mişcare cu uşurinţă. Încălţă-te cu ceva comod pentru un party cu el. 

Din 2006 distrează oameni la festivaluri, în cluburi, pub-uri şi în locuri neconvenţionale (autobuz, tramvai, tren sau vapor), all over the world.

https://www.facebook.com/DJAntenna/

dsc_6676-copy

A absolvit cursul de Scratch cu DJ Undoo la Artskul în 2013.

img_2544

Ruky DeeJay știe muzică bine de tot. S-a îndrăgostit de ea la 9 ani când a pus mâna pe chitară, a studiat-o la școală, o produce din 2001, a avut câteva formații de rock, jazz și blues și de 6 ani este rezident într-unul din cele mai mari cluburi din București.
Acolo își transformă și publicul într-unul pasionat de muzică. Întotdeauna vor mai mult.
Din acest motiv, Ruky afirmă “Am cel mai bun job din lume!”.

img_2510
Depeche Mode, Kraftwerk, Jean Michel Jarre, Michael Jackson, Koto, Paul Hardcastle, Enigma, Marrs, Farley Jackmaster Flash sunt câțiva din marii artiști care i-au influențat cultura muzicală.

A absolvit cursul de Scratch cu DJ Undoo la Artskul în 2013.

https://www.facebook.com/RukyDJ/

12717851_1122593334440686_6454903921694923625_n

DJ Undoo a scris istorie în muzica hip-hop de-a lungul unei cariere de peste 15 ani. Mai mult decât turntablism și producții muzicale, abilitățile lui se extind la a interpreta live, a înregistra, a mixa și masteriza, a edita, A&R, talent booking, evenimente live, management turnee și evenimente, dar mai ales la a împărtăși cunoștințele acumulate prin teaching și coaching.

A fost alegerea publicului DMC Online Championship (2011) și primul DJ care a reprezentat România în cadrul Redbull Threestyle Championship în Toronto unde a câștigat ”the Lucky Bastid Wild Card”.

A început să predea mixing și turntablism în 2013 la Artskul – o comunitate de elevi și cursanți care s-au hotărât să abordeze arta într-un mod practic.

Această colaborare constă în cel mai extins și consistent curs de mixing și turntablism din România, precum și  un workshop de două zile susținut alături de MC Krem la Electric Castle, în cadrul scenei The Mill (sponsorizat de Burn) în 2014, alături de MC Kent Archie la Summerwell, în cadrul scenei Burn, iar în 2016 la festivalul de teatru tânăr, Ideo Ideis.

 


https://www.facebook.com/DjUndoo
https://instagram.com/djundoo/
https://soundcloud.com/dj-undoo
https://www.mixcloud.com/DjUndoo/
https://www.youtube.com/user/djundoo
https://twitter.com/djundoo
http://djundoo.ro/