Despre Noi

thedj.ro – școala de DJ | mixing și scratch | București

Ofera cursuri de DJ, workshop-uri, training 1 la 1 și accesul la o comunitate de entuziaști ai muzicii. Aduce acces și educatie in arta DJing-ului cu traineri specializati, curriculum și “Know How” complet , customizat pe nevoile cursantilor și echipamente de ultima generatie.

theDJ a luat naștere in 2014 dupa colaborarea dintre Artskul și DJ Undoo din 2013, ocazie cu care s-au intalnit și cu Ruky si Antenna iar din Ianuarie 2017 theDJ are 2 traineri noi alaturi de DJ Undoo.

12717851_1122593334440686_6454903921694923625_n

DJ Undoo este un DJ și producător român cu o reputație pentru depășirea limitelor obișnuite. A scris istorie în muzica hip-hop de-a lungul unei cariere de peste 15 ani care cuprinde 5 materiale solo,10 albume în colaborare, zeci de colaborări importante și o serie lungă de evenimente live. 

A primit din partea publicului, în runda a7a, primul loc, la DMC Online Championship în 2011.

A fost primul DJ care a reprezentat România în cadrul Redbull Threestyle Championship 2013, în Toronto.

A început să predea mixing și turntablism în 2013 la Artskul. Din această colaborarea a luat naștere theDJ.ro, o platformă dedicată DJ-ilor cat și școală de mixing și turntablism, iar in această perioada a ținut ateliere de DJ-ing la cele mai importante festivaluri din țară (Electric Castle, Summer Well, Awake, Ideo Ideis, etc).

Tot sub umbrela theDJ, organizează  “theDJ Scratch Challenge“ primul concurs independent din țară, care desemnează și trimite un DJ roman la finala mondială “Clash of the Titans” de la Berlin din cadrul Sample Music Festival.

Cel mai nou proiect al său este o serie de podcast-uri cu invitați, “The Street Smarts Show“ https://anchor.fm/djundoo

 


https://www.facebook.com/DjUndoo
https://instagram.com/djundoo/
https://soundcloud.com/dj-undoo
https://www.mixcloud.com/DjUndoo/
https://www.youtube.com/user/djundoo
https://twitter.com/djundoo
http://djundoo.ro/

dj_antenna

DJ ANTENNA este un party rocker în adevăratul sens al cuvântului. 

I se mai spune “The Entertainment Machine” pentru că este show în carne şi oase. 

Plin de energie şi cu o arie muzicală bogată, ANTENNA te va surprinde şi te pune în mişcare cu uşurinţă. Încălţă-te cu ceva comod pentru un party cu el. 

Din 2006 distrează oameni la festivaluri, în cluburi, pub-uri şi în locuri neconvenţionale (autobuz, tramvai, tren sau vapor), all over the world.

https://www.facebook.com/DJAntenna/

dsc_6676-copy

A absolvit cursul de Scratch cu DJ Undoo la Artskul în 2013.

img_2544

Ruky DeeJay știe muzică bine de tot. S-a îndrăgostit de ea la 9 ani când a pus mâna pe chitară, a studiat-o la școală, o produce din 2001, a avut câteva formații de rock, jazz și blues și de 6 ani este rezident într-unul din cele mai mari cluburi din București.
Acolo își transformă și publicul într-unul pasionat de muzică. Întotdeauna vor mai mult.
Din acest motiv, Ruky afirmă “Am cel mai bun job din lume!”.

img_2510
Depeche Mode, Kraftwerk, Jean Michel Jarre, Michael Jackson, Koto, Paul Hardcastle, Enigma, Marrs, Farley Jackmaster Flash sunt câțiva din marii artiști care i-au influențat cultura muzicală.

A absolvit cursul de Scratch cu DJ Undoo la Artskul în 2013.

https://www.facebook.com/RukyDJ/