fbpx

Selectie diversa a’ la DJ Antenna (Aprilie 2019)

Salutare,

Nu stiu cati dintre voi ma cunosc, dar mie imi place muzica cu suflet si cu energie.

Drept urmare, am pentru voi cateva piese, aproape toate din 2019, care mi se par foarte misto si care va pot face ziua si playlistul mai frumos.

Deci sa purcedem. Prima piesa am gasit-o random pe youtube asa ca nu am prea multe de povestit despre ea decat ca a fost dragoste la prima auditie.

Bakermat – Trouble (feat. Albert Gold)

 

Din ce am aflat, Missy Elliot lanseaza album nou si cred ca prin colaborarea de mai jos pregateste putin terenul. Daca ati ratat ultimele doua piese lansate de dati un search si pentru “WTF” si “I’m better”.
 
Lizzo – Tempo (feat. Missy Elliott)
 
 

 

Aducem fresh-ul de la niste O.G. cu acte in regula. Chemical Borthers au scos album nou, pe numele lui “No Geography”, si de pe acest album am ales sa impart cu voi piesa asta cu accente de disco si vibe de Boiler Room.

The Chemical Brothers – Got To Keep On

 

Desi albumul este lansat in Noiembrie 2018 si videoclipul de mai jos este publicat in decembrie 2018, consider ca e de o deosebita importanta sa integrez in playlist cateva piese de pe “No Tourists” al celor de la Prodigy in 2019.
Trebuie sa recunosc ca de la “Invaders must die” nu m-au mai prins de urechi aceste magestice animale muzicale.
 
The Prodigy – Timebomb Zone

 

Ultima de pe lista e Guilty Pleasure. Mi se pare ca piesa e aproape perfecta. Din punct de vedere al vibe-ului si al productiei totul e la locul lui, dar in momentul in care INNA incepe sa imi cante despre “Estás quemándome, como en la playa, Estás gustándome, ya no te vayas” nu face decat sa ma duca cu gandul la pubertate si la piesa lui Unq Sapro si Nico – Vamos a Mamaia.

Nici sa nu indrazniti sa o cautati. V-am avertizat. Anyway, Piesa lui Inna imi place, videoclipul nu. Ma bucur ca mai intai am gasit piesa si ulterior am cautat videoclopul. All over good job si “Tu Manera” ramane in playlist pentru ca nu credeam ca o pot asculta pe INNA in ipostaza asta. 

INNA – Tu Manera

 

5 piese sunt suficiente pentru moment. Daca v-au placut, aratati-ne dragoste si continuam seria.
 
Cius!
aprilie 22, 2019

0 responses on "Selectie diversa a' la DJ Antenna (Aprilie 2019)"

Leave a Message

Adresa ta de email nu va fi publicată.

TheDJ on Facebook

Contact

top
X