Selectie diversa a’ la DJ Antenna (Februarie 2020)

Cajmere ft. Brighter Days (Underground Goodies Mix)

Daca esti fan hip hop si ai undeva intre 23 si 33 de ani, sigur esti fan Kanye, si daca nu ai apucat sa urmaresti clipurile de pe social media legate de evenimentele lui denumite Sunday Service, atunci ai nevoie de putin context pentru piesa asta.

Un fragment audio din piesa de mai sus a fost samplata de Baiatul Nostru si a innebunit internetul. Din mai pana in octombrie mi-au trecut prin urechi toate versiunile posibile si imposibile, dar am decis sa va las varianta originala a piesei house ce dateaza din 1993. Un strop de cultura underground din Chicago.

 

  Lizzo - God as Hell Uhhhh, ce rau imi pare ca desi pun piesele ei pe la petreceri trece peste urechile celor de pe ringul de dans. Love what she does! Poate peste un an sau doi o sa prinda. Desi au trecu 2-3 de la lansarea materialului de mai sus. Ramane de vazut cum o sa reactionati pe viitor, dar Lizzo este o artista ce merita urmarita.   Todrick - Nails, Hair, Hips, Heels Mama si-ar fi dorit o fata, mereu imi spunea asta. Spun asta pentru ca nu imi e rusine sa recunosc ca m-a prins bine de tot piesa asta. O parte din mine vrea sa invete coregrafia asta. Shablam for me, Bitch!   TV Noise & Dominique Young Unique - Freaky All Night Inca nu am nici o piesa de cugetat, reflectat si meditat. Sunt mai agitat de fel am nevoie de piese cu energie si pozitivitate. Asta e una din piesele mele faborite pentru tema principala. Can we get a little freaky?      Destiny's Child - Lose My Breath (Jael Remix) Si ca tot ziceam ceva de piese mai asezate... hai sa facem o combinatie intre alamuri si beat-uri dure, jazz si ceva bouncy. Superba reintroducere in sound-ul deceniului asta a piesei semnate de formatia aia rnb de pe la inceputul lui 2000. Bun Jael, mai cautam si alte piese. 
februarie 4, 2020

0 responses on "Selectie diversa a’ la DJ Antenna (Februarie 2020)"

Leave a Message

Adresa ta de email nu va fi publicată.

TheDJ on Facebook

Contact

    top
    X