fbpx

theDJ Scratch Challenge 2019 @ SHIZZLE by BURN (Electric Castle) (Video)

Povestea “theDJ Scratch Challenge” care a inceput in 2018 a continuat si anul acesta, de data asta la scena Shizzle din cadrul Electric Castle. Concursul s-a tinut in prima zi de festival, pe 17 Iulie si spre surpinderea noastra de “tocilari” ai scratch-urilor am avut un public curios si sustinator care a “rezistat” la peste 3 ore de scratching si le multumim inca odata pentru sustinere si good vibe.

In urma preselectiei online am avut 10 finalisti: DJ WicKeD, Zicu, DJ Flamă, D-tail X (mare big up pentru el care a zburat din Spania ca sa participe), DJ Stek, DJ Trikz, DJ Under, Dadu, Defect si ZERO. 

Dupa ce au tras la sorti fiecare au urmat runde de 1 vs 1, lupta a fost stransa oricum. In finala mare au ajuns DJ WicKed si Zicu unde dupa o lupta si mai stransa si 2 runde in plus, DJ WicKeD a castigat locul 1.

DJ WICKED vs DJ DADU – theDJ Scratch Challenge 2019 (1vs1) 

DJ TRIKZ vs D-TAIL X – theDJ Scratch Challenge 2019 (1vs1)

DJ UNDER vs DJ STEK – theDJ Scratch Challenge 2019 (1vs1)

DJ ZICU vs DEFECT – theDJ Scratch Challenge 2019 (1vs1)

#ZERO vs DJ FLAMA – theDJ Scratch Challenge 2019 (1vs1)

DJ WICKED VS DJ ZICU – theDJ Scratch Challenge 2019 (Finala)

  

Poti face o recapitulare la tot ce s-a petrecut la scena SHIZZLE in cele 5 zile de festival in povestea pretenilor nostri de la BURN: https://www.burn.com/ro/ro/news/our-electric-castle-memories

Totul a început Miercuri la Shizzle, iar asta a însemnat mult SCRATCH. Cea mai mare competiție organizată în Romania, al cărei castigator merge sa ne reprezinte la Berlin, a strâns multi DJi romani, unul venit chiar din Spania special pentru concurs. Fără sa exageram, totul a fost peste așteptări iar suspansul n-a lipsit. Nivelul a fost ridicat și strâns, finala competiției având nevoie de două runde în plus pentru a desemna câștigătorul: DJ Wicked din Cluj, reprezentând crew-ul Made From SCRATCH. DJ Dox, care a fost și membru al juriului, alături de Mișu si Dex, s-a ocupat de afterparty – amintind tuturor de ce ne-a dat YO! MTV Raps atâta timp. Respect DJ Undoo și theDJ.ro pentru organizarea impecabilă și publicului care a susținut o mișcare altminteri foarte de nișă! Suntem pe drumul cel bun, aceasta a fost impresia primei zile la Castel…

septembrie 15, 2019

0 responses on "theDJ Scratch Challenge 2019 @ SHIZZLE by BURN (Electric Castle) (Video)"

Leave a Message

Adresa ta de email nu va fi publicată.

TheDJ on Facebook

Contact

top
X