theDJ Academy

Să fii DJ, vrei, dar nu știi încotro/cum/de la cine/va fi bine. Și suprema “Pot și eu?“.
Dacă te bântuie întrebările astea, ai ajuns unde trebuie.

theDJ Academy este cel mai aprofundat curs autohton de DJing.  Te facem mix-master șef în 2 luni!

Ai:
3 Traineri cu stiluri unice – DJ Undoo, DJ Antenna și DJ Ruky.
Echipament standard în industrie, înveți de pe platane.
Networking relevant pentru cariera ta/ hobby-ul tău
140 de cursanți inițiați deja
Coaching corespunzător nevoilor tale

În cadrul acestei școli intensive, în opt săptămâni, practici, cunoști lume de-aceeași pasiune, întâlnești DJs din diferite zone ale muzicii, pleci acasă cu know-how, inspirație, identitate șlefuită, tips & tricks despre cum să faci și cui să te vinzi.

Oferta școlară theDJ.ro 2018 cuprinde două cursuri, Mixing și Scratch, și trei antrenori: DJ Undoo, DJ Ruky și DJ Antenna.

Nivelul e basic skills, dar poate fi alterat înspre intermediate/advanced în funcție de nivelul de cunoștințe al elevilor înscriși. Ca urmare a absolvirii acestor cursuri, participanții pot continua studiile într-o sesiune viitoare de avansați.

O grupă de elevi are cinci locuri. Un curs conține 8 lecții a câte două ore.

Cursul de Mixing conține 8 lecții de mixing cu Antenna, Ruky și Undoo.

Cursul de Scratch conține 8 lecții de turntablism cu Undoo și cateva intervenții de mixing cu Antenna &Ruky.

Îți deschidem porți către scena de clubbing și festivaluri, ai prețuri preferențiale la echipament achiziționat de la DJ SuperStore, partenerii noștri.
Cursul are loc în zilele de luni sau marți.
Materialul didactic sunt plăcile de vinil versus mp3, redăm clasicului respectul cuvenit în contemporanul fast food.

Te pregătim să fii DJ adevărat, să pui de pe plăci, ca profesorul Undoo și invitații săi, exemple de succes și profesionalism în acest job.
Vei exersa în oglindă cu profesorii tăi folosind echipament standard pentru DJs profesioniști, două seturi de platane, mixere & alte gadgeturi.

Într-o Românie încă guvernată de legi balcanice, noi nu credem în diplome. Încă investigăm problema acreditărilor oficiale, daca e un must have, pe cine ajută și cum.
Absolvenții primesc acreditarea publicului în cadrul petrecerii de absolvire, ritual în care elevilor li se oferă o scenă în premieră.

Clasele sunt mici (maxim 5 elevi/grupă) și împărțite în Mixing și Scratch, dar și pe niveluri de pricepere. Asta eficientizează procesul de învățare și permite profesorului să fie atent la înclinațiile, nevoile și aspirațiile fiecărui elev.
Nu este favorizat vreun gen muzical în detrimentul altuia, tehno/deep house/psy/dnb/hip-hop, it’s all good, avem ac de pick-up de cojocul fiecăruia.
Hiturile noastre de-o vară sunt cele trei workshopuri, Electric Castle 2014 și Summer Well 2015, fueled by Burn, școli de vară în cadrul a două dintre cele mai populare festivaluri muzicale de la noi precum și Idei Ideis 2016, în cadrul festivalului de teatru tânăr de la Alexandria unde participanții au fost exclusiv liceeni.

Completează acest formular sau trimite un mail la iam@thedj.ro pentru înscriere.
Start curs – 16 Aprilie 2018.

Înscrie-te acum!